BvL OceanHT

Der nützliche Allrounder.

 

Voordelen en toepassingsgebieden

  • Voor het reinigen van grotere componenten
  • Voor lichte en gemiddelde verontreiniging
  • Kosteneffectief en ruimte-efficiënt

 

Overzicht

De OceanHT is een universele 1-tank-sproei-reinigingssysteem met een pneumatisch bediende hefdeur. Het sproeisysteemis in hoogte verstelbaar voor een hogere efficiency. Het roterende sproeisysteem roteert rondom het te reinigen object en zorgt zo voor een grondige reiniging. 

Onderaan de pagina zijn een Engels- en Duitstalige brochure met detailinformatie en technische data te vinden, evenals extra afbeeldingen van de machine.

 

Basissysteem

Reinigingssysteem: Sproei-reiniging met vlakstraalsproeiers
Rotatie: Roterend sproeisysteem
Aantal tanks: 1
Laden: Via de voorkant beladen
Behuizing: RVS
Tankisolatie: RVS
Besturing en bediening: Siemens Simatic met Siemens touchpanel
Badmonitor Libelle Fluid Control
   

 

Badvervuiling meten

Nieuwe standaard uitvoering! Om het 25-jarige jubileum van BvL te vieren, worden alle systemen standaard uitgevoerd met de Libelle Fluid Control badvervuilingsensor.

 

Technische gegevens

 

Voordelen

  • Deze sproeiwasmachines zijn een zeer geschikt alternatief voor het handmatig reinigen met bijvoorbeeld een onderdelenreiniger of  hogedrukreiniger.
  • Het reinigingsproces loopt geheel automatisch af. U spaart zodoende op mankosten. Terwijl de reinigingsmachine draait, kan de operator het productiewerk doen.
  • De te wassen onderdelen worden in een gesloten cabine geplaatst en gewassen met warm water en een hiervoor geselecteerd  milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
  • De U-vormige, deels verstelbare sproeileidingen zorgen voor een intensieve reiniging van de onderdelen.
  • Door de juiste keuze van het reinigingsmiddel kunnen goede resultaten en een lange standtijd van het bad worden bereikt. We adviseren u hier kosteloos en leveren graag de juiste cleaner. 
BijlageGrootte
PDF-pictogram ocean_en_ansicht_1.pdf1.23 MB
PDF-pictogram ocean_de_ansicht_1.pdf1.22 MB