MHG Strahlanlagen GmbH

Typisch MHG: Oppervlaktetechniek van het hoogste niveau.

Straalmachines van MHG Strahlanlagen GmbH zijn al meer dan 30 jaar dé benchmark. Innovatieve technologie, een robuuste, hoogwaardige afwerking en een in detail doordachte constructie garanderen eersteklas oppervlakteresultaten en een prettige werkomgeving. MHG biedt de hoogste bedrijfszekerheid; de machines zijn veilig, energiezuinig, milieuvriendelijk en ARBO-technisch heel verantwoord.

Of het nu gaat om reinigingsstralen, ontbraamstralen, shotpeenen, fijnstralen van fragiele onderdelen of verfraaien van het oppervlak - het uitgebreide standaard machineprogramma van MHG biedt steeds een uitstekende oplossing voor elke toepassing. MHG garandeert u een lange levensduur, een hoge efficiency en veel straalplezier. Kortom een heel prima investering. 

Service en onderhoud

Naast het serviceteam van De Ploeg Techniek kunt u ook terugvallen op de serviceafdeling van MHG. In samenwerking met MHG begeleiden we U op betrouwbare wijze van planning naar oplevering, montage, scholing en in bedrijfname. En wel op de afgesproken tijd. MHG is tevens gecertificeerd volgens het duitse SCC:2006. Met tal van referenties en de beste aanbevelingen: van vele bekende bedrijven in Duitsland en daarbuiten. Vraag naar de referenties in uw specifieke branche. 

 

BijlageGrootte
PDF-pictogram mhg-strahlanlagen.pdf12.67 MB