Cogeim

 

Cogeim Europe is al jarenlang een toonaangevend bedrijf in het produceren van werpstraalmachines en biedt al ruim 40 jaar technologische oplossingen voor bedrijven op het gebied van oppervlaktebehandeling. Hun werpstraalmachines zijn geschikt voor intensieve toepassingen waarbij hoge betrouwbaarheid en consistente prestaties belangrijk zijn.

Door naast nationale verkoop in Italië ook internationaal te opereren, kan Cogeim haar productie activiteiten geheel intern houden waardoor de kwaliteit compleet gewaarborgd kan worden; hierdoor staat het Cogeim merk nog altijd synoniem voor degelijkheid, betrouwbaarheid en innovatie. De hoge standaarden die gesteld worden aan de interne productieorganisatie stelt ze in staat om in real time benodigde reserveonderdelen te leveren en de benodigde service voor een betrouwbare after-sales te kunnen bieden.

Cogeim heeft door de jaren heen haar eigen R&D afdeling weten te realiseren om voor en in samenwerking met haar klanten geavanceerde en innovatieve technische oplossingen te bieden. Synergie staat centraal in een doorlopende verbetering in uw productieprocessen.

Dit hebben ze weten te bereiken door een goed getrainde engineering en sales afdeling, waardoor ze oplossingen voor klantspecifieke wensen kunnen realiseren. Door hun innovatieve technologische oplossingen wordt het rendement en de effectiviteit van uw systeem verhoogd en wordt tegelijk het verbruik verlaagd, waardoor de systemen aansluiten bij een eco-duurzaam bedrijfsbeleid.

Tot op de dag van vandaag exporteerd Cogeim ongeveer 70% van hun geproduceerde machines, waaronder ook aan landen welke hoge eisen stellen. De export is nog steeds groeiende dankzij het netwerk van professionele agentschappen en distributeurs; wie ondersteund worden door de technische en productieafdelingen van Cogeim. In Nederland word Cogeim vertegenwoordigd door De Ploeg Techniek.