BvL Oberflächentechnik GmbH

 BvL Oberflächentechnik GmbH ontwikkelt en produceert hoogwaardige industriële reinigingsmachines. Een team van ca. 130 vakspecialisten pakt elk reinigingsprobleem op professionele wijze aan om u te voorzien van een optimale oplossing tegen een concurrerende prijs. Maschinenfabrik BvL bestaat sinds 1860; BvL Oberflächentechnik is in 1989 opgericht als dochter van BvL Maschinenfabrik en heeft zijn sporen in reinigingsland inmiddels ruimschoots verdiend. Qua machines en know how behoort BvL tot de top, waarbij het kleine niet wordt vergeten!

Er worden zowel standaard als custum made machines gebouwd, waarbij de trend steeds meer naar de specials gaat. 

Innovativiteit staat bij BvL hoog in het vaandel. De engineeringsafdeling denkt samen met de klanten steeds naar een zo efficiënt mogelijke oplossing, milieuvriendelijk en toekomstgericht. De machines worden volledig in eigen huis ontwikkeld én gebouwd. Tevens beschikt BvL over een vakkundig onderhoudsteam en een groot onderdelen magazijn. Zodoende blijft stilstand tot een minimum beperkt.

Om de wasprocessen optimaal in te richten kunt U (meest) kosteloos gebruik maken van ons en hun proefstation. Daar kunnen diverse proeven worden uitgevoerd met de te reinigen onderdelen zodat u kunt zien wat wij beloven.