BvL NiagaraRH

Der tüchtige Große

 

Voordelen en toepassingsgebieden

  • Voor grote, zware componenten en complexe geometrische vormen
  • Voor gebruik met EURO box pallets (en anderen)
  • Voor hoge aantallen
  • Voor lichte tot gemiddelde verontreiniging

 

Overzicht

De NiagaraRH is een compact vloed-spoeisysteem met aero wiel technologie. Alle processtappen worden uitgevoerd in één kamer. Door het roteren van de korven of componenthouders rondom de horizontale as wordt voor een grondige reiniging gezorgd.

 

Basissysteem

Reinigingssysteem: Sproei-reiniging met vlakstraalsproeikop
Rotatie: Roterende draaitafel met statisch sproeisysteem
Aantal tanks: 1 - 2
Laden: Front-loading door middel van rollenband
Behuizing: RVS
Tankisolatie: Verzinkt plaatstaal
Besturing en bediening: Siemens Simatic met Siemens touchpanel
Badmonitor: Libelle Fluid Control

 

Badvervuiling meten

Nieuwe standaard uitvoering! Om het 25-jarige jubileum van BvL te vieren, worden alle systemen standaard uitgevoerd met de Libelle Fluid Control badvervuiling monitor.

 

Technische gegevens

 

Voordelen

Het unieke van een korfwasinstallatie is dat hiermee ook het inwendige van bepaalde onderdelen kan worden gereinigd. Door middel van 4 of meer vaste sproeileidingen en de rotatie van de korf, wordt niet alleen de buitenkant, maar ook de rondingen, hoeken en kanten binnenin de onderdelen zorgvuldig gereinigd.

De installatie bestaat uit een cabine in RVS AISI 304 met daarin een carrousel geïnstalleerd. De korf met onderdelen wordt in de carrousel gereden. De carrousel wordt aan de achterzijde aangedreven en kan zowel roteren maar kan ook stilstaan of een wiegende beweging maken afhankelijk van het betreffende onderdeel. Door de onderdelen goed te positioneren in een waskorf kunnen beschadigingen voorkomen worden, ook bij zeer fragiele onderdelen.