Vapormatt Sabre

Speciaal voor SMEs, de Coating Industrie en R&D

 

Voordelen en toepassingsgebieden

  • Gepatenteerde Vapormatt-bedieningselementen
  • Economische voetafdruk
  • Gereedschap met ronde steel
  • Coating Industrie
  • R&D-faciliteiten

 

Beschrijving

De Sabre biedt de ultieme randvoorbereiding, oppervlaktebehandeling en reinigingstechnieken voor 3 specifieke gebruikersgroepen. Ontworpen om een ​​betere controle te geven aan het MKB, coatingcentra en onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten. Het "hybride" ontwerp accepteert zowel gereedschap met ronde schacht (boormachines, vingerfrezen, kookplaten enz.) als snijplaten.

Met zijn draaitafel kan een verscheidenheid van maximaal 4 insteekpallets worden verwerkt met behulp van de pistoolkroon op de X-as. Bovendien kunnen met 12 satellietdraaischijven gereedschappen met ronde schacht tot 307 mm lang en 30 mm ø worden verwerkt door 3 gerichte straalbuizen op de Y-Z-as. Door hoeken en drukken aan te passen, kan een bereik van randhonen en vormen tot binnen +/- 5 micron van specificatie worden bereikt.

De Sabre kan in 3 versies worden geleverd; voor schachtgereedschap / kookplaten, voor inserts of voor beide in een hybride systeem dat beide blaaskoppen bevat. Het gebruik van servomotoren zorgt voor een snelle en zeer nauwkeurige positionering met draaitafelsnelheden tot 40 RPM. Met de spoelfase als standaard, wordt het grootste deel van de procesmedia verwijderd voorafgaand aan een afzonderlijke droogfase. Chemische additieven in het proceswater worden automatisch gecontroleerd en gecontroleerd om kobaltuitloging te beperken en oxidatie te voorkomen.