Vapormatt Tiger +

Een onafhankelijk systeem voor gemiddelde tot hoge productiecapaciteiten

 

Voordelen

  • Automatische in-line natstralen, reinigen en spoelen van de machine
  • Volledig onafhankelijke en geventileerde unit geschikt voor locaties in stille, gecontroleerde omgevingen
  • Geavanceerde procescontrole en monitoring
  • Op recept gebaseerde parameterinstelling en rapportage na het verwerken
  • Zeer consistente en reproduceerbare verwerking

 

Beschrijving

De Vapormatt Tiger + is een technisch geavanceerde, onafhankelijke randvoorbereiding, oppervlakte-conditioning, reinigings- en droogcentrum, ontworpen voor middelhoge tot hoge productiecapaciteiten.

Het "in-line" ontwerp accepteert snij-inzetstukken direct van slijpen voor rand honen, polijsten, reinigen en drogen, en laat de inzetstukken volledig voorbereid op coating. Dit automatische natstraalcentrum zorgt voor consistente, betrouwbare en uitstekende resultaten die niet-nalevingen minimaliseren die worden veroorzaakt door conventionele verwerkingsmethoden. Met minimale supervisie en een hoge capaciteit is de Tiger + een economische investering voor de meeste high-end toolingbedrijven.

De Tiger + is gemaakt van corrosiebestendig hoogwaardig roestvrij staal en biedt een waterdichte behuizing om te voldoen aan de eisen van de ruwe natte straalomgeving. Het ontwerp omvat 6 kamers die zorgvuldig met elkaar zijn verbonden door een continu transportsysteem, dat moeiteloos de zakken van de klant of de pennebakken door de verschillende processen transporteert.