Agtos Draadgaasband-straalinstallaties

 

Productprogramma

Het standaard productprogamma van Agtos bestaat uit pass-throughbreedtes van 400 mm tot 1600 mm. De bepaling van het geschikte machineconcept hangt onder meer af van uw werkstukken, de vereiste prestaties en last but not least ook van uw ideeën met betrekking tot een optimaal productieproces. Als de taak niet met een standaardmachine kan worden opgelost, ontwikkelen we een op maat gemaakt machineconcept voor u.

Het productprogramma kunt u ook vinden op de website van Agtos.

 

Toepassingsgebieden

Draadgaasband-systemen kunnen zeer flexibel worden gebruikt. Het feit dat de werkstukken vanaf de boven- en onderkant gelijktijdig kunnen worden gestraald, vergroot het bereik van de te bewerken werkstukken aanzienlijk. Draadbandstralen systemen zijn z. B. gebruikt voor ontbramen, ontkalken en reinigen van gegoten en lasersnijdende onderdelen.

 

De straalprocedure

De onderdelen activeren de schakeldrempel die vóór het inlaatslot is aangebracht voor de toevoer van het automatische straalmedium van de huidige krachtige turbines. Dit zorgt ervoor dat alleen stralen wordt uitgevoerd als de werkstukken zich in het explosiegebied bevinden. De inlaatsluis is voorzien van slijtvaste rubberen gordijnen voor afdichting. Na het passeren van de explosiezone bereiken de werkstukken de afblaasinrichting. De resterende op het oppervlak van het werkstuk aanwezige straalmiddel wordt hier teruggevoerd naar de straalmiddelcyclus. Het schuurmiddel wordt in circulatie gehouden voor continu gebruik en gereinigd. Over de Strahlmitteldosiereinrichtung gaat het gezuiverde schuurmiddel van de straalmiddelbunker naar de krachtige turbines. Voor een stofvrije werking van de straalsystemen genereert een ventilator het vereiste vacuüm. De afgezogen lucht wordt gereinigd met een filtersysteem.

 

Perfecte straalresultaten met de draadgaasband straalmachine