Service en onderhoud

Onderhoud en reparatie

Straalmachine / wasmachines / trommelontbraammachines:

Ongeplande uitval van uw machines staat een ongestoorde productie flink in de weg. Met het uitbesteden van het onderhoud van uw straalinstallatie, wasmachine of trommelmachine aan De Ploeg Techniek verhoogt u de inzetbaarheid aanzienlijk tegen een geringe investering. 
Vakkundig en tijdig onderhoud van met name uw straalmachine is van groot belang voor een betrouwbare installatie en straalproces. Wij voeren onderhoud uit aan zowel door ons geleverde straalmachines alsook aan alle andere merken straalmachines. De Ploeg Techniek is hierin marktleider in Nederland. Bij goed onderhoud hoort ook de levering van kwalitatief hoogwaardige reservedelen. Uiteraard leveren we voor ons eigen merken AGTOS en OTI, maar ook van nagenoeg alle andere merken. Dit geldt ook voor industriele reinigingsmachines. we hebben onderhoudsprogramma's voor onze eigen merken maar ook voor vrijwel alle andere merken, waaronder het inmiddels failliete Metalas.
Ons onderhoudsprogramma omvat inspecties, reparaties, onderhoud, revisies, moderniseringen en last but not least het snel oplossen van storingen.

 

Hoe plegen we ons onderhoud

De Ploeg Techniek voert voor u een inspectie uit. Kleine zaken worden dan meteen verholpen. Naar aanleiding van deze inspectie sturen wij u een inspectierapport toe en een aanbeveling van te vervangen onderdelen. Na uw akkoord kunnen wij deze delen inbouwen en uw machine opnieuw afstellen voor een optimaal straalbeeld. Hiervoor gebruiken we de allernieuwste technieken met de modernste apparatuur. Zo kunt u vertrouwen op een constant straalproces en een hoge inzetbaarheid. De wasmachines en trommelmachines worden gecontroleerd en onderhouden aan de hand van een checklist. Ook hier wordt tevens het proces gecontroleerd zodat u altijd up to date blijft.

Bij storingen kunt u rekenen op een snelle en flexibele inzet van onze service-afdeling. De servicemonteurs zijn ervaren monteurs, goed opgeleid en prima toegerust voor hun job. 
Oudere straalmachines kunnen we weer up to date maken door toepassing van bijvoorbeeld nieuwe hoog rendementturbines van AGTOS. Ook andere delen van de installatie kunnen door revisering of ombouw weer bij de tijd gebracht worden. 
Ook indien u over voldoende onderhoudspersoneel beschikt biedt De Ploeg Techniek meerwaarde, bijvoorbeeld in de vorm van regelmatig inspecties. Ook bij vakantiestops kunnen wij u van dienst zijn.

Informeer naar onze gebruikte machines >

service team

 

 

Service en onderhoud van straalmachines, wasmachines en trommelmachines