BvL Reinigen

Sinds mei 2013 wordt de firma BvL Oberflächentechnik GmbH in de Benelux vertegenwoordigt door De Ploeg Techniek bv. BvL is een internationaal vooraanstaande producent van industriële reinigingsmachines gekenmerkt door innovatieve techniek en topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Alle straalmachines worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

De Ploeg Techniek beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van de industriële reiniging en biedt u samen met BvL een compleet programma wasmachines alsmede de daarbij behorende milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. We bieden u tevens een kosteloos advies om uw reinigings- en ontvettingsproblemen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Proeven met uw onderdelen voeren we zowel uit in eigen huis als in het testcentrum van BvL. Alles uit één hand.

Ook accessoires als rvs waskorven zijn in vele uitvoeringen bij De Ploeg Techniek verkrijgbaar 

Uiteraard kunt u rekenen op onze professionele nazorg. Onze goed uitgeruste en opgeleide serviceafdeling staat klaar om het onderhoud van uw wasmachine tegen lage tarieven uit te voerenen eventuele problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.