OTEC centrifugaal slijpmachines

 

Centrifugaal slijpmachines

De bewerking wordt uitgevoerd in een open trommel (de procescontainer) met een grondplaat in de vorm van een draaitafel of schijf. De werkstukken worden, samen met een geschikt polijst- of slijpgranulaat, in beweging gebracht door de rotatie van de schijf, zodat een toroïdale stroom ontstaat binnenin de stilstaande trommel. Het contact tussen de werkstukken en het medium genereert een zeer intens afwerkingseffect dat tot 20 keer efficiënter is dan met systemen zoals conventionele vibratoren kan worden bereikt. Alleen OTEC beschikt over de knowhow om zeer fijne werkstukken (< 0,4 mm) te bewerken met ons trommelsysteem met nulspleet. Dit maakt deze modellen bijzonder geschikt voor het ontbramen, afronden van kanten en polijsten van delicate en intrate werkstukken.


CF Standard Series

CF-schijfafwerkingssystemen met Siemens touch panel voor het instellen en opslaan van alle belangrijke procesparameters.
> meer


ECO mini series

Compacte eenheden voor het reinigen, slijpen en polijsten van sieraden.
> meer


CF Element series

De CF Element serie maakt de bewezen CF schijfafwerkingstechnologie beschikbaar voor een onverslaanbare prijs. De kosteneffectieve oplossing voor nat en droog afwerken.
> meer


Serie ECO maxi

Magnetisch, nat en droog polijsten - drie verschillende afwerkingsprocessen verpakt in één enkele machine.
> meer