MHG Specials

 

Specials

Ook op het gebied van automatische en speciale machines biedt MHG, als toonaangevende leverancier, straaltechnologie op het hoogste niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring in een breed scala aan industrieën en uitstekende proceskennis, plannen, ontwerpen en implementeren we op maat gemaakte straalinstallaties die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Zelfs waar anderen hun grenzen bereiken, kunnen onze specialisten manieren en middelen vinden om de MHG straaltechniek te integreren in bestaande procesomgevingen en productielijnen, bijvoorbeeld als een carousselstraalinstallatie, een doorloopinstallatie of een walsenstraalinstallatie.

 

Handmatig of automatisch laden, interfaces met snelle datatransmissie, MES-registratie, monitoring, documentatie en evaluatie van kwaliteitsparameters,  MHG speciale machines laten niets te wensen over.

 

 

 

 

 

Als u buitengewone oplossingen verwacht, staat ons serviceteam ten alle tijden tot uw beschikking: van een vrijvblijvende advisering bij u ter plaatse tot gedetailleerde straalproeven in ons demonstratiecentrum; alles voor de ontwikkeling van "uw" speciale MHG-machine. Inclusief een goede aftersales service.