Vapormatt Jaguar

Een uitzonderlijk goed ontwerp met toonaangevende technologie

 

Voordelen

  • Automatische in-line natstralen, reinigen en spoelen van de machine
  • Volledig onafhankelijke en geventileerde unit die geschikt is voor locaties in stille, gecontroleerde omgevingen
  • Geavanceerde procescontrole en monitoring
  • Op recept gebaseerde parameterinstelling en rapportage na het verwerken
  • Zeer consistente en reproduceerbare verwerking

 

Beschrijving

De Vapormatt Jaguar is een uitzonderlijk goed ontworpen natstraal- en spoelsysteem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie. De technische kenmerken stimuleren een verhoogde productie-output en winstgevendheid in een steeds veeleisende, competitieve markt.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, continu gelast om een water- en stofdichte robuuste structuur te vormen; de totale afmetingen van de Jaguar zijn 4500 mm lang x 1600 mm breed x 2400 mm hoog - de kleinste voetafdruk voor een systeem in zijn soort.

Werkstukken worden direct op een verwerkingswagen van 900 mm x 920 mm geladen door middel van een takel of via een rollenbaan. Wanneer componenten in de belangrijkste natte straalbehuizing worden geduwd, kunnen gebruikers maximaal 12 blaasmonden tegelijk gebruiken: acht spuitmonden boven het werkstuk en vier hieronder. Oscillerend over het werkstuk beweegt de trolley met een vooraf ingestelde snelheid door de behuizing en maakt volledige aanpassing mogelijk in overeenstemming met de productiebehoeften