Agtos Turbines

 

Productomschrijving

Deze turbine is een single-disc werpwiel met zes plug-in werpschoepen. We bieden deze hoogwaardige turbines met een schijfdiameter van 330 en 380 mm. De motoren voor deze turbine zijn verkrijgbaar tot 22 kW.

Het voordeel van werpwielen met enkele schijf ligt in het feit dat minder slijtonderdelen aanwezig zijn dan op dubbelschijfs werpwielen. Dit betekent minder onderhoud en lagere onderhoudskosten. Graag leggen wij u de verschillen in detail uit.

De turbineschoepen worden vanuit het midden in de schijf gestoken. Een extra afdekschijf bedekt de inwerpopening en vergrendelt de schoepen.

Alle interne turbinedelen, zoals de schoepen, verdelen, voorversneller en de schijf zelf, zijn gemaakt van zeer slijtvast materiaal. Hier zijn verschillende varianten beschikbaar, die worden geselecteerd op basis van de toepassing.

Het turbinehuis is gemaakt van slijtvast mangaanstaal en extra bescherming aan de binnenzijde van verwisselbare platen van gereedschapsstaal.

De belangrijkste slijtdelen van de rotor kan worden genomen niet alleen de verwijderbare omhulling van het turbinehuis, maar ook door de montageopening aan de zijde van het turbinehuis. Dit bespaart montagetijd en kosten.

De gunstige vloei-eigenschappen van de AGTOS high performance turbines staan ​​garant voor een hoge stralen materiaal doorvoer en uitstekende beam prestaties. De Hot Spot, namelijk het gebied dat wordt onderworpen aan straalmiddel is lang en even uitgesproken, waardoor best-ray resultaten.

Slijtdelen gemaakt van hard metaal Voor toepassingen met zeer agressieve schurende en hoge slijtage hebben we de slijtage delen van high performance turbines 3.6 ook gemaakt van het materiaal Carbide. Zo zijn de slijtdelen ontmoette tot tien keer het leven. Dit zorgt voor de continue productie en minimaliseert service en onderhoud tijden.

Dit zorgt ervoor dat bestaande slijtdelen up kan worden gebruikt op carbide vóór de ruil, bieden wij de verandering van het materiaal ook geleidelijk. We zijn blij om de opties uit te leggen.

AGTOS hoge prestaties turbines zijn gemonteerd, niet alleen op nieuwe machines. Na de conversie van bestaande straalmachinebouwer het AGTOS systeem continu verbeterd bundelvermogen tot nu toe bereikt.

In aanvulling op de uitwisseling van complete turbines bieden wij verschillende conversie kits onder de naam "AGTOS-Inside". Hier is de bouw van de innerlijke werking van AGTOS-turbines in bestaande, nog steeds intact, turbine behuizingen van andere fabrikanten. Zo kan het stralen resultaat aanzienlijk worden verbeterd. Tegelijkertijd kosten worden verlaagd omdat niet versleten onderdelen eerst worden uitgeput. constructieve voorwaarden zijn hiervoor nodig, dat eerst moet worden onderzocht. Neem dan contact met ons op.

Het productprogramma kunt u ook vinden op de website van Agtos.

 

Agtos turbine assemblage

BijlageGrootte
PDF-pictogram agtos_pb_turbinen_de.pdf1.53 MB
PDF-pictogram agtos_pb_turbinen_en.pdf1.51 MB