BvL Onderhoud

Preventie in plaats van reparatie

Regelmatig onderhoud verhoogd productiebetrouwbaarheid en voorkomt uitvaltijd. Wanneer de machine succesvol is gecontroleerd krijgt de machine de "BvL onderhoud sticker". Onze service monteurs verzorgen graag een aanbieding voor uw reinigingsmachine. Schroom niet contact met ons op te nemen.

Voordelen

  • Hogere productiviteit en maximale machinebeschikbaarheid
  • Minder reparaties, hogere procesbetrouwbaarheid
  • Onderhoud en bedrijfskosten kunnen worden gepland
  • Toegenomen waardebehoud van de machine

Onderhoudspakket "Basic"

Het "Basic" pakket bied een uitgebreide controle op de machine: Controle op het correct functioneren, reinheid en overmatige slijtage. Onder dit pakket valt ook het uitvoeren van aanpassingswerkzaamheden, kleinere onderhoudstaken en een instructie voor operators indien nodig. Het pakket wordt aangepast op uw machine.

Onderhoudspakket "Classic"

Het "Classic" pakket dekt alles van het "Basic" pakket, met daarbij het vervangen van alle onderdelen die slijtage vertonen om een goede werking van de reinigingsmachine te verzekeren. Het pakket wordt aangepast op uw machine en bevat onder andere glijlagers, aandrijfrollen en afdichtingen voor sluitbomen, onderhoudsluiken en tankkleppen en terugstrooomkleppen.

Onderhoudspakket "Safety Clean"

Het "Safety Clean" pakket dekt alles van het "Classic" pakket maar ook de vervanging van sproeikoppen om er zeker van te zijn dat de reinigingsresultaten in orde blijven. Dit pakket wordt aangepast op uw machine.

"Een machine die regelmatig onderhouden wordt is als een goed verzorgde auto: Niet alleen gaat deze langer mee, maar het geeft je ook een beter gevoel."

BijlageGrootte
PDF-pictogram service_de_ansicht.pdf655.45 KB
PDF-pictogram rz_service_en_ansicht.pdf645.44 KB