MHG Handstraalcabines

 

Handstraalcabines

Met de MHG straalcabines bespaart u niet op kwaliteit, wél op bedrijfskosten. Uw bedrijfskosten worden verminderd door de energiezuinige technologie, de verlichting met LED-lampen en het MHG energiebesparingssysteem dat de ventilator en verlichting automatisch uitschakelt wanneer de straalcabine langere tijd niet in gebruik is. Een druk op het voetpedaal is voldoende om het straalproces opnieuw te activeren zonder dat de straalcabine handmatig hoeft te worden ingeschakeld.

Om uw veiligheid optimaal te kunnen garanderen is elke installatie van MHG voorzien van beveiligingen gemonteerd op elk betreffend bewegend deel. En wel volgens de nieuwste veiligheidsvoorschriften (CE). Zo wordt het straalproces bijvoorbeeld direct gestopt bij het openen van een van de deuren.         

 

Het speciale ontwerp van de MHG-straalmachines met grote kijkvensters en zijdeuren die zelfs na jarenlang gebruik goed sluiten, maakt een veilige handling van de te stralen delen  en nauwkeurig, stofvrij stralen mogelijk. Speciale luchtinlaatkanalen boven het kijkvenster verbeteren bovendien het zicht bij het stralen. Zo houdt u ten alle tiijden goed zicht op uw straalwerk. Bovendien helpt de effectieve isolatie van de straalcabines om het geluidsniveau op de werkplek merkbaar te verlagen naar een aangenaam niveau. 

Ten slotte garandeert het innovatieve MHG-straalmiddelfiltratiesysteem voor een laag verbruik en een constant hoge kwaliteit van het straalmiddel. Op deze manier worden efficiëntie en uitstekende straalresultaten optimaal gecombineerd. Beduidend beter dan veel van de andere cabines in de markt. 

 

MHG levert de volgende modellen handstraalcabines: