OTEC DF Pharma series

Toepassingsgebied

De DF Pharma serie, een roestvrijstalen versie met HD-lak, werd speciaal ontwikkeld voor oppervlakteafwerking in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie en voldoet aan de richtlijnen van deze industrieën. Aangepaste werkstukhouders dragen sterk bij tot de perfecte afwerkingsresultaten van de DF serie en zorgen niet alleen voor een optimale klemming van de werkstukken, maar ook voor een snelle montage en batchwissel. Bovendien houdt het waterkoelsysteem van de procescontainer het polijstgranulaat op een constant lage temperatuur. Dit geeft een veel langere levensduur en zorgt ervoor dat de afwerkingsresultaten zelfs bij zeer hoge verwerkingssnelheden consistent zijn.

Absolute betrouwbaarheid

Consistent gebruik van alleen de beste materialen en componenten garandeert een probleemloze werking en een lange levensduur.

Maximale rendabiliteit

Door de relatief lage kapitaalinvestering in combinatie met het potentieel voor zeer hoge kostenbesparingen qua bewerkingstijden is de DF serie een uiterst rendabele oplossing.

Perfecte afwerkingsresultaten

Ontbramen, kantafronden (zelfs in het μm-bereik) of hoogglansafwerking in een kwaliteit die anders alleen met de hand gepolijst kan worden.

Korte bewerkingstijden

In veel gevallen kunnen perfecte oppervlakken in slechts enkele seconden worden verkregen.

 

Beschrijving

Roestvrijstalen bekleding; aandrijfeenheid met HD-lak. Voldoet aan de richtlijnen voor oppervlaktebehandeling in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Verkrijgbaar als DF 40 serie (voor afwerking tot 36 werkstukken); DF 80 (voor afwerking tot 60 werkstukken).

standaard uitrusting

  • PLC besturing met touch screen
  • Robuust roestvrij stalen frame
  • Achthoekige procesbak in roestvrij staal
  • Standaardbevestiging voor werkstukhouder in roestvrij staal
  • Snelheidsregeling via frequentieregelaar
  • Verlicht werkgebied
  • Kap

 

Videos

OTEC DF 80 Pharma

 

 

BijlageGrootte
PDF-pictogram prospekt_drag_finishing_df_en.pdf3.6 MB