BvL Modernisatie & Retrofitting

Altijd up-to-date!

Reinigingsinstallaties hebben een nuttig leven gedurende vele jaren. De prestatie-eisen en doorvoer veranderd vaak door de jaren heen. De service monteurs van BvL en De Ploeg Techniek geven u graag advies voor upgrade opties van uw machine.

Voordelen

  • Intensieve technische ondersteuning ter optimalisatie van uw machine
  • Aanpassen van uw machine op de huidige eisen
  • Realisatie van tijd- en kostenvoordelen
  • Professionele installatie van originele reserveonderdelen
  • Kwaliteit van de fabricant voor maximale veiligheid

Automatisering en efficiënte processen

Cross movement table, lifting and lowering stations of automatic drive-in and drive-out devices versnellen het proces en verbeteren werkergonomie. Roller conveyors, fully automated robot charging en identification systems bieden verkorte personeelstijden of zelfs onbemande processen.

Hogere doorvoer met procesoptimalisatie van de machine

Bath treatment measures zoals plate phase seperators en centrifuges verhogen de levensduur van het bad. External vacuum drying bieden  snellere procestijden en nozzle frames kunnen worden aangepast voor speciale of aangepaste componenten.

Toename in reinheidseisen

Filter technology reduceerd particle input in het reinigingsbad en voorkomt dat reeds verwijderde deeltjes terug worden gesproeid op het component. Een spoelmachine met gedemineraliseerd water wast reinigingsresidu weg.

Procesbetrouwbaarheid

De assortiment Libelle monitort, controleerd en documenteerd het reinigingsbad op vervuiling en de concentratie reinigingsmiddel.

Kostenverlaging

BvL energie-besparingspakketten zoals insulatie en de conversie van electrisch verwarmen naar technische hitte kunnen productiekosten verlagen.

"Het retrofitten van de geautomatiseerde rollenband en de externe vacuümdroger zorgden voor een toename in doorvoer van de reinigingsmachine van wel 20%. Daarbij nam de werkbelasting van de machineoperators ook merkbaar af."

BijlageGrootte
PDF-pictogram service_de_ansicht_3.pdf655.45 KB
PDF-pictogram rz_service_en_ansicht_3.pdf645.44 KB