Trommelen

De Ploeg Techniek B.V. biedt u samen met de partners ERBA, OTEC en Novatech GmbH een compleet en modern programma trommelontbraam- en polijstmachines en media (chips en compounds). Met meer dan 35 jaar ervaring beschikt De Ploeg Techniek over ruim voldoende kennis om u optimaal te adviseren. In ons testcentrum doen we graag een proef met uw onderdelen zodat u van te voren weet wat er mogelijk is. Ook kunt u bij ons uw trommelwerk uitbesteden. UIteraard staat ons serviceteam graag voor u klaar voor het plaatsen en onderhoud.  

De trommelmachines van ERBA bieden u een prima kwaliteit tegen een verrassend lage prijs. ERBA is een van 's-werelds grootste producenten van trommelmachines. Men ontwikkelt en produceert trommelmachines sinds 1989. Alles wordt in eigen huis geproduceerd, inclusief de motoren en de slijtvaste bekledingen. ERBA maakt een hele serie standaard machines maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. 

De high-end trommelmachines van OTEC Prazisionsfinish GmbH bieden een oplossing voor onderdelen met zeer hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit. 

Novatech GmbH ontwikkeld en produceert al vele jaren compounds voor de trommeltechnieken. Daarnaast produceren ze membraanreinigers en chemicalien voor de industriële afvalwaterbehandeling. ERBA is eveneens partner van Novatech voor geheel Duitsland. Met Novatech bieden we u een groot assortiment chips en compounds en andere trommelmedia. Heel bijzonder zijn de speciale processen voor het polijsten van aluminium velgen en het "speed-finish" - proces. 

Speciale noot aan de tak is het Franse SPK-Spaleck (Spaleck Industries). Hier wordt slechts één soort trommelmachines geproduceerd en wel de horizontale trommelmachines voor self-tumbling en droogtrommelprocessen. Deze techniek wordt vooral ingezet bij het ontbramen van brandsnijwerk om op een uiterst efficiente wijze de vaak grote bramen te verwijderen.

Kortom: Ook voor ontbramen en polijsten moet u bij De Ploeg Techniek zijn!

 

 

 

Testcentrum voor demo trommelen ontbramen en polijsten en ontbraaminstallaties