Trommelen

De Ploeg Techniek biedt u samen met de partners ERBA, OTEC en Novochem (Spaleck) een compleet en modern programma trommelontbraam- en polijstmachines en media (chips en compounds). Met meer dan 30 jaar ervaring beschikt De Ploeg Techniek over ruim voldoende kennis om u optimaal te adviseren. In ons testcentrum doen we graag een proef met uw onderdelen zodat u van te voren weet wat er mogelijk is. Ook kunt u bij ons uw trommelwerk uitbesteden. UIteraard staat ons serviceteam graag voor u klaar voor het plaatsen en onderhoud.  

De trommelmachines van ERBA bieden u een prima kwaliteit tegen een verrassend lage prijs. ERBA is een van 's-werelds grootste producenten van trommelmachines. Men ontwikkelt en produceert trommelmachines sinds 1989. Alles wordt in eigen huis geproduceerd, inclusief de motoren en de slijtvaste bekledingen. ERBA maakt een hele serie standaard machines maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. 

De high-end trommelmachines van OTEC Prazisionsfinish GmbH bieden een oplossing voor onderdelen met zeer hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit. 

Novochem is sinds 1997 een zelfstandig onderdeel van de Spaleck groep en produceert al ruim voor die tijd de compounds voor de trommeltechnieken; in het verleden eerst samen met Henkel. Daarnaast produceren ze chemicalien voor de industriële reiniging en andere oppervlaktebehandelingen. Novochem is ISO 9001 gecertificeerd. ERBA is eveneens partner van NovoChem voor geheel Duitsland. Met NovoChem bieden we u een groot assortiment chips en compounds en andere trommelmedia. Heel bijzonder zijn de speciale processen voor het polijsten van aluminium velgen en het "speed-finish" - proces. 

Speciale noot aan de tak is het Franse SPK-Spaleck (Spaleck Industries). Hier wordt slechts één soort trommelmachines geproduceerd en wel de horizontale trommelmachines voor self-tumbling en droogtrommelprocessen. Deze techniek wordt vooral ingezet bij het ontbramen van brandsnijwerk om op een uiterst efficiente wijze de vaak grote bramen te verwijderen.

Kortom: Ook voor ontbramen en polijsten moet u bij De Ploeg Techniek zijn!

 

 

BijlageGrootte
Afbeeldingspictogram 31d2419af3_0.jpg6.43 KB
Afbeeldingspictogram e341944c2d_0.jpg8.93 KB
Afbeeldingspictogram 5e6f58081f_0.jpg7.17 KB
Afbeeldingspictogram 60fe0a46f5.png210.91 KB