Vakbeurs Industriële Reiniging - Parts2Clean

 

De vakbeurs " Parts2Clean"  2017 is dé verzamelplek voor alle bedrijven die aandacht besteden aan de industriële reiniging. Net als bij de vorige edities, exposeert BvL Oberflächentechnik GmbH op de vakbeurs Parts2Clean in het beursgebouw in Stuttgart [DU]. BvL is al vele jaren een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van de reiniging. De Ploeg Techniek B.V. is de officiële dealer van BvL voor de Benelux. Zie ook : http://www.parts2clean.de/home

 

 

 

 

 

 

Betrouwbare partner sinds 1960

Op 22-12-2010 heeft De Ploeg Techniek B.V. het 50-jarige bestaan gevierd. Sinds die tijd heeft De Ploeg Techniek zich ontwikkeld tot een vooraanstaande partner op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingen. Samen met hoogwaardige partners zoals AGTOS voor de straaltechniek, BvL voor de reinigingstechniek en Novochem (Spaleck Group) met ERBA voor de trommeltechnieken (ook wel glijdend slijpen genoemd). Deze bedrijven vertegenwoordigen de top in hun branche en zijn continue bezig met innovatie op het hoogste niveau. Uiteraard wordt daarbij de economische kant niet vergeten en zorgen we voor aantrekkelijke prijzen.

 

Innovaties

We blijven innovatief en komen regelmatig met vernieuwende producten. Neem dus gerust een kijkje op de stand van BvL waar we de nieuwste hoge druk (3000 bar) reinigingstechniek van BvL presenteren waarbij ontbramen, ontlakken en reinigen in 1 stap mogelijk zijn. Ook worden de nieuwste Intelligente Apps gepresenteerd waarmee het mogelijk is het wasproces op basis van realtime data te monitoren en daarmee beter te beheersen. Gezien de steeds hoger wordende reinheidseisen is dit, samen met in eigen huis ontwikkelde sensoren,  een grote stap vooruit.   

BvL Oberflächentechik GmbH heeft hun programma reinigingsinstallaties voor trein- en tram onderstellen onlangs sterk vernieuwd waardoor de kwaliteit van de revisie hiervan, maar ook van ander revisiewerk, sterk is verbeterd. 

We nodigen u dan ook graag uit op onze stand nr. D13 in hal 5. De beurs is dagelijks geopend van 09.00 - 17.00 uur en wordt gehouden van dinsdag 24 t/m donderdag 26 October a.s. 

Voor gratis vrijkaarten kunt u bij De Ploeg Techniek terecht (info@deploegtechniek.nl)

 24 t/m 26 Oktober 2017

 09:00 - 17:00

 Messe Stuttgart - Duitsland