SURFACE campus-Hertogenbosch - Dé vakbeurs voor oppervlaktetechnieken

Stralen, ontbramen en reinigen op het hoogste niveau

Surface campus 2018 is de verzamelplek voor alle bedrijven die aandacht besteden aan oppervlaktebewerking, -behandeling en -techniek. Net als bij de vorige edities, exposeert De Ploeg Techniek B.V. op de Surface vakbeurs in de Brabanthallen. Het bedrijf is al vele jaren een ervaren betrouwbare partner op het gebied van oppervlaktetechnieken.

 

Betrouwbare partner sinds 1960

Op 22-12-2010 hebben we ons 50-jarige bestaan gevierd. Sinds die tijd heeft Heeft De Ploeg Techniek zich ontwikkeld tot een vooraanstaande partner op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingen. Samen met hoogwaardige partners zoals AGTOS en MHG voor de straaltechniek, BvL voor de reinigingstechniek en Novochem (Spaleck Group) met ERBA voor de trommeltechnieken (ook wel glijdend slijpen genoemd). Deze bedrijven vertegenwoordigen de top in hun branche en zijn continue bezig met innovatie op het hoogste niveau. Uiteraard wordt daarbij de economische kant niet vergeten en zorgen we voor aantrekkelijke prijzen.

Innovaties

We blijven innovatief en komen regelmatig met vernieuwende producten. Neem dus gerust een kijkje bij stand 7a60 of op het themaplein "Reinigen" waar we de nieuwste hoge druk (2000 bar) reinigingstechniek van BvL presenteren waarbij ontbramen of ontlakken en reinigen in 1 stap mogelijk zijn. FiniBlast foodfinish: in samenwerking met Vapormatt doorontwikkeld natstraalproces met goed gedefinieerde procesparameters wordt steeds vaker toegepast om rvs oppervlakken te verfraaien en te vergladden (andere namen in de markt  : viwatec of rvs pure finish proces ) zodat vooral rvs delen in de voedingsmiddelenindustrie beter en hygiënischer te reinigen zijn. Met vele jaren ervaring op het gebied van het natstralen kunnen we u hier goed in adviseren.   

Adres

Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Data & openingstijden:

  • Dinsdag 13 november 11:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 14 november 11:00 - 20:00 uur
  • Donderdag 15 november 10:00 - 16:00 uur

Aanmelden

Wilt u informatie over onze producten en onze oppervlakte technologieën? Voor een afspraak of meer informatie, neem dan contact op of vraag direct een gratis toegangsbewijs aan.