SURFACE 2021-Hertogenbosch - Dé vakbeurs voor oppervlaktetechnieken

Stralen, ontbramen en reinigen op het hoogste niveau

Materials, EuroFinish en Surface 2021 is de verzamelplek voor alle bedrijven die aandacht besteden aan oppervlaktebewerking, -behandeling en -techniek. Net als bij de vorige edities, exposeert De Ploeg Techniek B.V. op de Surface vakbeurs in de Brabanthallen. Het bedrijf is al vele jaren een ervaren betrouwbare partner op het gebied van oppervlaktetechnieken.

 

Betrouwbare partner sinds 1960

Op 22-12-2010 hebben we ons 50-jarige bestaan gevierd. Sinds die tijd heeft Heeft De Ploeg Techniek zich ontwikkeld tot een vooraanstaande partner op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingen. Samen met hoogwaardige partners zoals AGTOS, Cogeim, BMF,MHG, Contracor, Vapormatt en Vixen  voor de straaltechniek, BvL  en Teknox voor de reinigingstechniek en Novatech met OTEC en ERBA voor de trommeltechnieken (ook wel glijdend slijpen genoemd). Deze bedrijven vertegenwoordigen de top in hun branche en zijn continue bezig met innovatie op het hoogste niveau. Uiteraard wordt daarbij de economische kant niet vergeten en zorgen we voor aantrekkelijke prijzen.

Innovaties

We blijven innovatief en komen regelmatig met vernieuwende producten. Neem dus gerust een kijkje bij stand nr. 8 waar we u de diverse technieken laten zien zoals de FiniBlast foodfinish: in samenwerking met Vapormatt doorontwikkeld natstraalproces met goed gedefinieerde procesparameters wordt steeds vaker toegepast om rvs oppervlakken te verfraaien en te vergladden (andere namen in de markt  : viwatec of rvs pure finish proces ) zodat vooral rvs delen in de voedingsmiddelenindustrie beter en hygiënischer te reinigen zijn. Met vele jaren ervaring op het gebied van het natstralen kunnen we u hier goed in adviseren.   

Adres

Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Data & openingstijden:

  • Woensdag 15 september 09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag 16 september 09:30 - 17:00 uur

Aanmelden

Wilt u informatie over onze producten en onze oppervlakte technologieën? Voor een afspraak of meer informatie, neem dan contact op of vraag direct een gratis toegangsbewijs aan.