Precisiebeurs 2021- Den Bosch - Precisietechnieken en cleanroomreiniging

De precisiebeurs 2021 is de verzamelplek voor alle bedrijven die aandacht besteden aan precisietechnieken waaronder precisiereiniging in de wereld van de hightech. De Ploeg Techniek B.V. exposeert op de deze beurs iin de Brabanthallen in Den Bosch. Het bedrijf is al vele jaren een ervaren betrouwbare partner op het gebied van oppervlaktetechnieken waaronder de industriele reiniging.

 

Betrouwbare partner sinds 1960

De Ploeg Techniek heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande partner op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingen. Samen met hoogwaardige partners zoals BvL Oberflächentechnik GmbH en Stockmeier Chemie GmbH voor de indiustriele reiniging, OTEC Präzisionsfinish GmbH voor de hoogwaardige trommeltechnieken en Vapormatt voor de speciale natstraaltechnieken. Deze bedrijven vertegenwoordigen de top in hun branche en zijn continue bezig met innovatie op het hoogste niveau. Uiteraard wordt daarbij de economische kant niet vergeten en zorgen we voor aantrekkelijke prijzen.

Innovaties

We blijven innovatief en komen regelmatig met vernieuwende producten. Neem dus gerust een kijkje bij stand nr. 225 waar we u de diverse technieken kunnen toelichten zoals de reiniging tot grade 2 met de nieuwe ATLANTIC-serie van BvL en de FiniBlast finefinish: in samenwerking met Vapormatt doorontwikkeld natstraalproces met goed gedefinieerde procesparameters wordt steeds vaker toegepast om rvs oppervlakken te verfraaien en te vergladden hetgeen in de cleanroomreiniging tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.   

Adres

Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Data & openingstijden:

  • Woensdag 10 November 09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag 11 November 09:30 - 17:00 uur

Aanmelden

Wilt u informatie over onze producten en onze oppervlakte technologieën? Voor een afspraak of meer informatie, neem dan contact op of vraag direct een gratis toegangsbewijs aan.