MES 2023 (Materials Eurofinish Surface) - Veldhoven

finish van 3D geprinte delen

Microcentrum organiseert op donderdag  15 Juni 2023 de vakbeurs MES 2023. De Ploeg Techniek B.V. exposeert op de deze beurs. Het bedrijf is al vele jaren een ervaren betrouwbare partner op het gebied van oppervlaktetechnieken waaronder de straaltechnieken, de industriele reiniging en de trommelontbraam- en polijsttechnieken.

Hoofdthema's netwerkevent MES 2023

Het informele netwerkevent MES 2023 is gebouwd rond 6 hoofdthema’s:

Meten is weten
Energie- en milieumanagement
Levensduur en kwaliteit
Materialen en coatings van de toekomst
Zorgeloos uitbesteden
Efficiënt en verantwoord produceren

Bezoekers kunnen zich verdiepen in deze thema’s tijdens de lezingen in het gevarieerde congresprogramma, bij meer dan honderd Nederlandse en Belgische exposanten en bij het inspirerende demoplein.

Betrouwbare partner sinds 1960

De Ploeg Techniek heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande partner op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingen. Samen met hoogwaardige partners zoals AGTOS Gmbh (Straaltechniek), BvL Oberflächentechnik GmbH en Stockmeier Chemie GmbH voor de indiustriele reiniging, OTEC Präzisionsfinish GmbH voor de hoogwaardige trommeltechnieken en Vapormatt voor de speciale natstraaltechnieken (ook interessant voor grade 4 en grade 2 reiniging). Deze bedrijven vertegenwoordigen de top in hun branche en zijn continue bezig met innovatie op het hoogste niveau. Uiteraard wordt daarbij de economische kant niet vergeten en zorgen we voor aantrekkelijke prijzen.

Innovaties

We blijven innovatief en komen regelmatig met vernieuwende producten. Neem dus gerust een kijkje bij stand nr. 100 waar we u de diverse technieken kunnen toelichten zoals de reiniging tot grade 2 met de nieuwe ATLANTIC-serie van BvL en de nieuwste finishing technieken van OTEC voor uw 3D geprinte delen. In samenwerking met Vapormatt doorontwikkeld natstraalproces met goed gedefinieerde procesparameters wordt steeds vaker toegepast om de finish van 3D geprinte delen te verfraaien en te vergladden.    

Adres

NH Conference Centre Koningshof

Locht 119

5504 RM  Veldhoven

 

Data & openingstijden:

  • Donderdag 22 Juni 2023 09:00 - 18:00 uur.

Aanmelden

Wilt u informatie over onze producten en onze oppervlakte technologieën? Voor een afspraak of meer informatie, neem dan contact op of vraag direct een gratis toegangsbewijs aan.