Clean Event 2023 - Veldhoven - Precisie reiniging

Cleanroomreiniging tot grade 2

Microcentrum organiseert op dinsdag 18 April 2023 het Clenan Event 2023. Dit is een verzamelplek voor alle bedrijven die aandacht besteden aan precisiereiniging in de wereld van de hightech. De Ploeg Techniek B.V. exposeert op de deze beurs. Het bedrijf is al vele jaren een ervaren betrouwbare partner op het gebied van oppervlaktetechnieken waaronder de industriele reiniging. Samen met partner BvL Oberflächentechnik GmbH op het allerhoogste niveau. 

 

Betrouwbare partner sinds 1960

De Ploeg Techniek heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande partner op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingen. Samen met hoogwaardige partners zoals BvL Oberflächentechnik GmbH en Stockmeier Chemie GmbH voor de indiustriele reiniging, OTEC Präzisionsfinish GmbH voor de hoogwaardige trommeltechnieken en Vapormatt voor de speciale natstraaltechnieken (ook interessant voor grade 4 en grade 2 reiniging). Deze bedrijven vertegenwoordigen de top in hun branche en zijn continue bezig met innovatie op het hoogste niveau. Uiteraard wordt daarbij de economische kant niet vergeten en zorgen we voor aantrekkelijke prijzen.

Innovaties

We blijven innovatief en komen regelmatig met vernieuwende producten. Neem dus gerust een kijkje bij stand nr. 05 waar we u de diverse technieken kunnen toelichten zoals de reiniging tot grade 2 met de nieuwe ATLANTIC-serie van BvL en de FiniBlast finefinish: in samenwerking met Vapormatt doorontwikkeld natstraalproces met goed gedefinieerde procesparameters wordt steeds vaker toegepast om rvs oppervlakken te verfraaien en te vergladden hetgeen in de cleanroomreiniging tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.   

Adres

NH Conference Centre Koningshof

Locht 119

5504 RM  Veldhoven

 

Data & openingstijden:

  • Dinsdag 18 April 2023 09:00 - 17:00 uur.

Aanmelden

Wilt u informatie over onze producten en onze oppervlakte technologieën? Voor een afspraak of meer informatie, neem dan contact op of vraag direct een gratis toegangsbewijs aan.