Vapormatt Lion

Een geavanceerd ontwerp speciaal voor ronde gereedschappen

 

Voordelen

  • Automatische in-line natstralen, reinigen en spoelen van de machine
  • Volledig onafhankelijke en geventileerde unit die geschikt is voor locaties in stille, gecontroleerde omgevingen
  • Geavanceerde procescontrole en monitoring
  • Op recept gebaseerde parameterinstelling en rapportage na het verwerken
  • Zeer consistente en reproduceerbare verwerking

 

Beschrijving

De Vapormatt Lion is een technisch geavanceerde onafhankelijke randvoorbereiding, oppervlakte-conditioning, reinigings- en droogcentrum speciaal voor fabrikanten van gereedschappen met ronde schacht.

Geschikt voor middelgrote tot hoge productiecapaciteiten, het "in-line" ontwerp accepteert gereedschappen met ronde schacht direct na het slijpen voor: rand honen, polijsten, reinigen en drogen, waardoor de gereedschappen volledig voorbereid zijn voor coating.

Dit automatische natstraalcentrum zorgt voor consistente, betrouwbare en uitstekende resultaten die niet-nalevingen minimaliseren die worden veroorzaakt door conventionele verwerkingsmethoden. Met minimale supervisie en een hoge capaciteit is de Lion een economische investering voor high-end toolingbedrijven.

De Leeuw is gemaakt van corrosiebestendig hoogwaardig roestvrij staal en biedt een waterdichte behuizing om te voldoen aan de eisen van de ruwe natte straalomgeving. Het ontwerp omvat 6 kamers, zorgvuldig aan elkaar gekoppeld door een continu transportsysteem, dat moeiteloos de zakken of pennebakken van de klant door de verschillende processtappen transporteert.