OTI: Bedrijfsprofiel

OTI Oberflächentechnik GmbH is in 2003 opgericht door Erich Oelgeklaus en Oliver Hoppe. Beiden hebben daarvoor vele jaren ervaring opgedaan in de persluchtstraaltechniek. Daardoor beschikt OTI al direct over een goede basis om u een uitgebreid programma straalcabines te kunnen leveren, gebouwd naar de laatste stand der techniek. 

Inmiddels heeft OTI een uitstekende reputatie opgebouwd en leveren kwalitatief goede cabines tegen een lage prijs. OTI exporteert naar vele landen binnen en buiten Europa. De engineering en productie is gevestigd in Hörstel, nog geen half uur van de nederlandse grens.

OTI bouwt naast een standaard programma injectie en drukstraalcabines vooral specials. In beginsel afgeleid van de standaard, echter steeds vaker compleet op klantspecificatie. Een specialisatie is de glasmarkt. Dit straalproces vereist een specifieke know-how die OTI tot in detail beheerst. OTI werkt ook samen met AGTOS om zodoende een compleet pakket te kunnen aanbieden. 

UIteraard behoort de levering van onderdelen en een goede service er bij. De Ploeg Techniek laat u samen met OTI dan ook graag stralen.